Ferestre? Desigur VEKA!
profiles

Cum se verifica profilul

Calitatea VEKALaboratorul reprezinta una dintre cele mai importante subdiviziuni ale companiei VEKA. Anume aici se efectueaza controlul parametrilor importanti ai materiei prime si ai produselor finite. 

Controlul calitatii in cadrul companiei VEKA se deruleaza in doua directii.

Prima directie reprezinta controlul proceselor de extrudare la companiile-fiice, efectuat de catre pultul central de comanda VEKA AS, ce se afla la Sendenhorst.

A doua – controlul nemijlocit la filiala producatoare. Aici sunt efectuate doua tipuri de control: controlul materiei prime si controlul produselor finite.

Controlul materiei prime presupune verificarea principalelor caracteristici ale granulelor de PVC. Doar dupa un control complex la intrare granulele de PVC ajung in silozurile companiei.

Controlul calitatii produselor finite este efectuat in laboratorul intreprinderii, unde mostrele de produs finit sunt aduse la un interval de o ora. Laboratorul verifica mostrele pentru a stabili deformarea liniara la temperaturi inalte. Dupa racire este verificata rezistenta la rupere.

Unul din punctele-cheie de control este verificarea, cu ajutorul unui etalon, a parametrilor optici ai produselor finite. In final este verificata rezistenta unghiurilor sudate.

Utilajul de verificare VEKA este considerat drept unul dintre cele mai avansate in domeniu. Toate utilajele de verificare sunt supuse certificarii.

Toate utilajele de verificare sunt supuse certificarii.

Va multumim pentru comanda

Va vom contacta cat mai curand pentru eventuale clarificari

Parteneriat VEKA


Ai uitat parola?    Inregistrare