Ferestre? Desigur VEKA!
profiles

Calitate

Ca lider mondial al sistemelor de ferestre si usi de clasa A, VEKA sustine si dezvolta continuu o gama variata de produse, incercand sa acopere orice nevoie individuala a partenerilor nostri, a clientilor lor, a arhitectilor sau dezvoltatorilor care ne recomanda solutiile. VEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. 

Calitatea VEKA Calitatea VEKA

Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica. Utilizam materie prima si adaosuri doar de calitate inalta. Inainte de a nimeri in buncher materia prima trece controlul riguros al calitatii.

In instalatiile de mixare se verifica in mod electronic respectarea dozarii proportionate a componentelor. Suplimentar, se extrag periodic esantioane de amestec, care se verifica apoi in laboratorul companiei.

Calitatea unei ferestre se bazeaza pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp. Ferestrele si usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre (EN 12608) in clasa superioara de calitate: clasa A.

Va multumim pentru comanda

Va vom contacta cat mai curand pentru eventuale clarificari

Parteneriat VEKA


Ai uitat parola?    Inregistrare