Ferestre? Desigur VEKA!
profiles

Marketing

Increderea reciproca si cooperarea sunt cei doi piloni pe care se bazeaza cooperarea noastra cu partenerii nostri – companii producatoare de ferestre. Astfel, din start ne straduim sa acordam orice sprijin solicitat. VEKA organizeaza numeroase seminare cu tematica de maketing si vanzari, la care Dvs. puteti afla diverse metode si tehnici de crestere a vanzarilor. Seminarele va vor ajuta sa va cresteti competitivitatea si sa rezistati in conditiile dure de pe piata.

Marketing Marketing Marketing

Publicitatea este motorul vanzarilor. Analiza experientei majoritatii producatorilor de ferestre a demostrat ca fara o publicitate bine gandita si fara eforturi cantarite in domeniul relatiilor publice succesul in afaceri nu poate fi atins. Scopul principal al activitatii de marketing a companiei VEKA este cresterea vanzarilor partenerilor nostri. In acest scop intreprindem numeroase activitati de marketing pe diverse canale: TV, outdoor, internet etc. Publicitatea este orientata in special catre consumatorul final.

Marketing Marketing

Noi va oferim materiale publicitare pe care le puteti raspandi aplicand logo-ul companiei Dvs. Suntem deschisi pentru a va sustine in organizarea seminarelor, participarea la expozitii sau in alte activitati de atragere a clientilor.

Va multumim pentru comanda

Va vom contacta cat mai curand pentru eventuale clarificari

Parteneriat VEKA


Ai uitat parola?    Inregistrare