Ferestre? Desigur VEKA!
profiles

Sisteme de calitate superioara

In gama de sortiment VEKA sunt doar profile de calitate superioara

Ati observat cum arata ferestrele din plastic in cladirile noi? Cunoasteti ca in industria ferestrelor a aparut o directie noua, specializata in inlocuirea ferestrelor "noi"?

In limbajul producatorilor de ferestre exista notiunea de "ferestre de tender". Aici calitatea este suficienta doar pentru a putea da in exploatare obiectul. Constructorii nu sunt preocupati de faptul cum se vor simti locatarii in constructiile noi. La fel ca si in cazul obiectelor sanitare sau a altor materiale, exista "profile de tender". La exterior profilele nu se deosebesc cu nimic de cele calitative. Unele chiar sunt fabricate de producatori germani cunoscuti. In realitate, ele sunt mai subtiri si mai usoare, deoarece contin mai putin plastic. In limbajul profesionist profilele subtiri sunt numite "de clasa B". Din pacate, profilele din clasa B nu sunt utilizate doar in cladirile noi. In majoritatea saloanelor clientilor li se propune profile de clasa B, care, evident, costa mai ieftin, fara a explica diferenta de calitate.

VEKA nu are in gama de sortiment profile de clasa B. Ferestrele VEKA pot fi doar de calitate superioara. Chiar si pentru "tendere" VEKA sunt utilizate exclusiv profile de clasa A.

Unde cumpar ferestre


Оценка 1 из 5. Оценок: 3.

Va multumim pentru comanda

Va vom contacta cat mai curand pentru eventuale clarificari

Parteneriat VEKA


Ai uitat parola?    Inregistrare