Ferestre? Desigur VEKA!
profiles

Schimbam ferestrele?

Pentru cei mai multi dintre noi, inlocuirea vechilor ferestre cu o tamplarie noua, este o decizie importanta, fiind o investitie pe care o facem pentru multi ani, cu destul de mare efort financiar, fie apeland la economiile familiei, fie la credite de consum. Tocmai pentru ca este o investitie costisitoare si pe termen lung, atunci cand ne alegem fereastra care ne va proteja casa este nevoie, in primul rand, sa fim informati. 
Ce ferestre sa alegem? Care tip de fereastra ne protejeaza mai bine? Cum sa avem grija de ea pentru a functiona optim cat mai mult timp?

Cand decizi sa achizitionezi o fereastra termoizolanta ai nevoie, in primul rand, sa alegi materialul de baza: lemn stratificat, aluminiu sau PVC. Fiecare dintre ele are avantaje, dar si dezavantaje.

Avantajele ferestrelor din PVC: 
Izolare termica – cresterea permanenta a costurilor implicite incalzirii unui imobil impun solutii tot mai eficiente de economisire a energiei. Mentinerea unei temperaturi constante a fost si ramane principala sarcina a ferestrelor, iar coeficientul de izolare termica a tamplariei din PVC este semnificativ mai mare decat a celor din alte materiale. 
Izolare fonica – poluarea fonica diminueaza confortul si afecteaza sanatatea. Ferestrele din plastic protejeaza impotriva poluarii fonice si permite utilizarea unei game variate de pachete de sticla, care este si el foarte important.
Usor de intertinut – ferestrele din PVC se curata usor si nu necesita intretinere prin vopsire sau oricare alt mod deosebit de intretinere. Este necesara doar lubrifierea periodica a feroneriei.
Siguranta – in functie de pozitie sau accesibilitate, ferestrele trebuie sa indeplineasca diverse cerinte de siguranta. Tamplaria din PVC poate fi dotata cu elemente antiefractie suplimentare: feronerie, sticla si sisteme speciale de inchidere.
Designul – profilul din PVC permite constrcutia ferestrei de orice forma si marime: arce, trapezoidale, triunghiulare si chiar rotunde. 

 

Unde cumpar ferestre


Оценка 1 из 5. Оценок: 3.

Va multumim pentru comanda

Va vom contacta cat mai curand pentru eventuale clarificari

Parteneriat VEKA


Ai uitat parola?    Inregistrare